A Minyonok megkezdték a hódításukat a mai nappal a mozikban

Bizonyára közületek, Olvasók közül is vannak, akik várják a Minyonok című filmet. Ma premier lesz, és egy kis összefoglalóval készültem ez alkalommal!

A Grúból (Despicable Me) ismerhető sárga kis lényeknek, azaz a Minyonoknak is megadatik egy kis megtiszteltetés, ugyanis saját filmjük premiernapja van ma. Ez érthető, mivel a Minyonok nem kis rajongótáborral rendelkeznek, amit még a film rendezői sem értenek, ugyanis ezzel nem számoltak.
A lényekről már eddig is készültel Fanartok, kézművességek, játékok, mindent amit el lehet képzelni, de a fanok most egy igazi mókás, családi filmet is kapnak, fűszerezve a Minyonokkal.

A sztori a következő:

A Minyonok története az idők kezdetétől ered. A minyonok sárga egysejtű organizmusként kezdték, és fejlődtek a korokon át, és mindig a leggrúsabb gazdákat szolgálták. Mivel ezeket a gazdákat - a T-Rextől Napóleonig - folytonosan elveszítették, a minyonoknak most nincs kit szolgálniuk, és mély depresszióba zuhantak.
Ám egy Kevin nevű minyonnak van egy terve, és Stuarttal, a lázadó tinédzserrel és az imádnivaló kis Bobbal karöltve nekivágnak a világnak, hogy megkeressék azt az új gonosz főnököt, akit a fajtájuk követhet. A trió izgalmas utazásba kezd, amely végül elvezet a következő lehetséges gazdájukhoz, a Bíbor Túlölőhöz, a világ első női szupergonoszához. A jeges Antarktiszról a 60-as évek New Yorkjába utaznak, majd Londonban kötnek ki, ahol az eddigi legnagyobb kihívásukkal kell szembenézniük: meg kell menteniük a minyon fajt? a kipusztulástól.

Forrás: Port.hu

Nem tudom, hogy vagytok vele, de az eddigi tapasztalatok során nekem a Minyon "név" egyet jelent a bolondozással, és az önfeledt kikapcsolódással.
A filmről majd véleményt is fogok írni, szóval készüljetek fel! :D

Akinek megjött a kedve a filmhez, és van ideje időt szakítani rá, az mindenképpen nézze meg, a szórakozás garantált! Ha pedig ez nem volt nektek elég, akkor se búsuljatok, pár év múlva jön a Gru 3!
Osszad meg Google+-on

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése