Zöld utat kapott A hihetetlen család 2 és a Verdák 2 is!


Végre hivatalos! Az elkövetkezendő években jön A hihetetlen család és a Verdák folytatása!

Már jópáran vártunk erre a kijelentésre, ám most örülhetünk, mert a Pixar bejelentette! A (tényleg) hihetetlen család és a beszélő autók filme, a Verdáknak tehát új küldetéssel kell szembenézniük. Ráadásul jön a Toy Story 3, így a folytatásokban nem lesz hiány.

Nézzük mindkét filmet egyenként! (információk, amit már tudunk)

A hihetetlen család 2
Az első része már egy kicsit régen volt- de igaz, nem kevés sikerrel volt. Az első részt egy kicsit nehezebben lehetne folytatni, de persze az írók tehetségén múlik ez. Szerintem az első rész elfogadható volt, sokan rajonganak érte. Persze a sikere miatt is folytatják. Egyszóval nagyon érdekfeszítő, mivel folytatódik a történet.


Verdák 3
A Verdák 2 után azért állíthatjuk, hogy tudnak kihozni jó sztorit is az "alapdolgokból". Az első film után a Verdák nagyon sikeres lett, többek között VillámMcQueen-nel és a jó öreg Matukával az élén. (Ki ne látná az áruházokban, bevásárlóközpontokban az arcukat? :D) Plusz, nemrég mutatták be a Repcsik c. animációs filmet is, melyben McQueen-éket nem, de az ismerős Verdák világot láthattuk.
Te mit gondolsz? Várod a filmeket?


Osszad meg Google+-on

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése