Töltsd le! #1| Alkalmazásbemutató: Magisto

Talán napjainkra már senkinek sem idegen az Android név, s ezen belül a Google Play, amin keresztül számos alkalmazáshoz juthatunk. Most bemutatjuk a videókészítő/szerkesztő appot, ami nem más mint a Magisto!

Ezentúl már a telefonodon, tabletodon is tudsz videókat szerkeszteni, a házi videókhoz pedig ajánlott a Magisto nevezetű. A Google Play-en belül Magisto Video Editor&Készítő néven találjuk meg. De vajon mit is tud a program és miért szeretik ennyire?

A válasz elég egyszerű: ingyenesen letölthető, mégis egész bámulatos anyagokat lehet vele alkotni. Effekteket lehet hozzáadni, zenéket alárakni és mindezt egyszerűen. Népszerűségét bizonyítja, hogy több mint 40 millió felhasználója van, akik bizonyára szeretnek a videóikkal kreatívkodni.
A legjobb, hogy a hozzá nem értőknek is menni fog- és még fel sem fedeztük mágikus tulajdonságait...

Összegezve a Magisto kiváló otthoni videók szerkesztéséhez, de azért ha komolyabban szeretnénk felvett anyagainkat szerkesztgetni, lehet, hogy egy "profibbat" kell keresnünk.

A felhasználói vélemények is többnyire pozitívak.


Ti mit gondoltok róla?
Osszad meg Google+-on

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése